dimarts, 27 de maig del 2014

Visita a l'Hospital La Plana. Una experiència molt recomanable

En el paritori  maig-2014
  El passat dimecres, els alumnes de 4t científic i els de 3r de laboratori de Biologia i Geologia vam assistir a la jornada de portes obertes de l'hospital La Plana. 

Primer vam assistir a una xarrada en el saló d'actes de l'hospital, on la gerent ens va explicar que en un hospital treballa molta gent de diverses professions com ara celadors, auxiliars, mecànics, electricistes, infermers i metges, informàtics, administratius, biòlegs, farmacèutics i tots ells col·laboren per fer que tot funcione i els malats se senten ben atesos.

Desprès van intervenir diversos professionals que ens van parlar de la seua experiència laboral i tots tenien una cosa en comú l'amor per la seua feina i l'esperit de superació, ens van contar que tots havien continuat estudiant per millorar dins la seua feina i ens van transmetre molt bé que mai és tard per estudiar i que si ara els estudis no van bé, igual després quan troben el que realment els agrada ja no els costarà tant.

Més tard vam esmorzar al jardí (també hi ha jardiners) i van entrevistar a Carmen, la nostra profe de mates, (no sabem per a quina tele, igual es fa famosa) i va deixar el pavelló de la SECCIÓ d'Onda ben alt.

En acabant, vam començar a visitar les seccions de l'hospital acompanyats per Verònica i Carmen, dos guies molt simpàtiques. En cada secció ens va atendre el personal que hi estava treballant, ens van explicar el que feien i van contestar molt amablement totes les nostres preguntes, que no van ser poques.

Un dia molt agradable, la visita interessant, els alumnes contents i a les 14:00 al centre! Molt recomanable! Volem repetir altres anys!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada